Disclaimer

De Car Finance Check is een tool die beschikbaar wordt gesteld aan autodealers. Het doel van deze tool is d.m.v. wiskundige formules de financiële staat van een financieringscontract te berekenen. Wij maken gebruik van de financiële data die de consument zelf invult in de tool. En van een algoritme dat , op basis van de gemiddelde prijs die voor een redelijk vergelijkbare auto wordt geadverteerd op diverse occasion sites, de ‘overwaarde’ uitrekent. (Of een contract ‘onder water’ staat of niet).  De CFC biedt geen garantie dat ook daadwerkelijk de overwaarde gerealiseerd wordt. Het resultaat is afhankelijk van factoren die wij niet meenemen, zoals staat van de auto, waardebepaling door de dealer, afkoopeisen van de financier.

Wij verwerken gegevens van de gebruikers van de tool om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Dat doen we in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / privacywetgeving

In de privacyverklaring lees je wat CFC met jouw persoonsgegevens doet. Je kan hier onder meer inzien welke persoonsgegevens we van je verzamelen, waar we ze voor gebruiken en hoe lang we ze bewaren.

Door gebruik te maken van onze tool en/of door diensten of producten van ons af te nemen, ga je akkoord met ons privacy beleid. Als je vragen hebt, neem dan contact op via info@carfinancecheck.nl.